Learning distilled from practice and experience.
Continuous Testing @ Scale: Defining the Blueprint for the Future of Testing
The world of work is changing. Artificial intelligence, automation, and robotics will make this shift a significant one. Many new jobs others created, and almost all will change. The definition of the new path needs a deep exploration of trends, insights, and new approaches.
As we look ahead, the question is – “How do enterprises transform the testing function for efficiency, Agility and Innovation to meet the needs of fast-paced initiatives?”
Built on the theme of Continuous Testing @ Scale this year, the conference will display ideas, experiments, and experiences to explore challenges and suggest techniques and innovations to overcome common problems.
STC 2021 brings together practitioners, thinkers, and thought leaders to present tools and techniques to help you understand your environment better, organize your thoughts, create transformation enablers, and ultimately prepare you for thriving in the future.
Learning distilled from practice and experience.
|09:00 – 09:30 HRS IST||Online Registration & Seating||30 Minutes|
|09:30 – 09:45 HRS IST||Opening and Welcome Address||15 minutes|
|09:45 – 10:15 HRS IST||KEYNOTE : Vinitha Sunodh, CAPGEMINI||30 minutes|
|10:15 – 10:45 HRS IST||KEYNOTE :Taher Borsadwala, BNYMELLON||30 minutes|
|10:45 – 11:00 HRS IST||Tea / Coffee Networking Break||15 minutes|
|Paper / Best Practices Presentations|
|Track I:||Track II:||Track III:|
|Business Leadership + Agile & DevOps||Emerging Areas+ Design & Innovation||Tools & Automation|
|11:15 – 11:45 HRS IST||Reduce Defect Leakage Using AI/ML – Pankaj Kumar, Srinivas, Soumaditya, Ericsson||Advanced STRIDE Threat Modeling – Integrated Approach for Security Design & Test Auotmation – Sriharsha Narayanam, Sumit Agarwal , Huawei Technologies||AI Driven 360 Degree Stream Automated Testing – Bhartesh Bohra, Hemant Kumar, Amdocs||30 minutes|
|11:45 – 12:15 HRS IST||Feature Testing Tool – Rajeshwari, Rafeeqh, Mukesh , CGI||Continuous System Reliability Management – Reuben R George, Mahesh Venkataraman, Accenture Solutions||Multi API’s Automationusing Karate Framework for a Media client – Sai Shankar Aswadhati, Myoor Singam Sridhar, Cognizant||30 minutes|
|12:15 – 13:00 HRS IST||Reality (AR/VR) Assurance – Senthilkumar Thirumalaisamy, Samta Bhola, Vinod Sundararaju Antony, Cognizant||i-ScOper Based Automatic Emergency Patch Testing Solution – Sheeba Bazaz, Nikhil Relan, SAP Labs||Load Testing of encrypted API’s – Kunika Bansal, Mansi Singhal, QA Infotech||45 minutes|
|13:00 – 14:00 HRS IST||Lunch Break||60 minutes|
|14:00 – 14:30 HRS IST||KEYNOTE – Rajini Padmanaban, Qualitest||30 minutes|
|14:30 – 15:00 HRS IST||KEYNOTE : Dr. Shankar Ramamoorthy, iLink Digital||30 minutes|
|15:00- 15:15 HRS IST||Tea / Coffee Networking Break||15 minutes|
|Track I||Track II||Track III|
|Business Leadership + Agile & DevOps||Emerging Areas & Innovation||Tools & Automation|
|15:15 – 15:45 HRS IST||Complete Regression for Hyperion Application – Vijaya Sekar Balan, Rafeeq Shaik, Capgemini||Video Engineering & OTT Automation – Sathish Kumar Jayakumar, Vana Bharadwaj, Arunkumaran Pasupathi , Cognizant||Future of Enterprise Level Process Automation Driven Testing – Jalpa Pandya, Visalakshi Ganesh, Tata Consultancy Services||30 minutes|
|15:45 – 16:15 HRS IST||Data Quality Management in Complex Cloud Integration Scenarios – Sonal Chaturvedi, Sanjam Sikri , SAP Labs||AI Psychology to Enhance Human like Software Testing – Ankita Srivastava, Sumanjit Gupta , SAP Labs||One Stop Automated Solution for Non-Functional Testing – Arindam Das Roy, Raman Batra, CVENT||30 minutes|
|16:15- 16:45 HRS IST||Tool Demo – Process-Mining enabled Continuous Test Automation Platform Dimpy Sharma, Manager- ERP Test Accelerator Group, Opkey||30 minutes|
|16:45- 17:00 HRS IST||Conclusion of Day 1||15 minutes|
10 reasons why you should not miss this conference. Do you need more?
Network & Interact
With individuals & organizations, Find a new technology, new trend, idea for your business need.
By influential speakers, quality
practitioners, evangelists, who have experienced quality from other walks of life, and other lines of work from across the world.
A Challenge, a puzzle, a contest and finally an award and recognition. Test your knowledge through online assessments, and skills and take home a host of prizes and goodies.
Leaders ensuring the best of the best learning!
Promote your thought leadership, brand visibility and products.
Participation as a sponsor or exhibitor at this conference provides high visibility for your company. The conference features an Exhibitor EXPO of IT quality and testing tools, and services. Conference attendees visit the exhibitor booths to gather information and speak with representatives from the vendor organizations. The Expo, gives sponsors direct access to conference delegates. Companies with software testing and development products and services will certainly benefit from direct sales interaction with this highly targeted and motivated audience.